beheer

U bevindt zich hier: HomeWat we doenBeheer & Inspecties

Beheer & Inspecties

Geen zorgen meer over het planmatig onderhoud aan uw woon- of bedrijfsgebouw. Dat kan! BCAdvice kan samen met u een technisch- beheers- en volgsysteem opstellen voor het te verrichten onderhoud.

Beheer:

Wij kunnen voor het beheer worden ingehuurd door particulieren/ bedrijven/ Vve's/ makelaars/ woningbouwcoöperaties. Of het nu het gaat om het in kaart brengen van planmatig onderhoud aan uw woning, een bedrijfspand, een appartementencomplex of een compleet huizenblok, BCAdvice heeft de ervaring in huis om n.a.v. een op te stellen technisch- beheers- en volgsysteem een meerjarenbegroting te ontwikkelen ten behoeve van planmatig onderhoud. Wij kunnen vervolgens namens u met opdrachtnemers onderhandelen om het planmatig onderhoud uit te voeren om zodoende een goede prijs/ kwaliteitsverhouding te bewerkstelligen. Incidenteel noodzakelijk onderhoud kunnen wij in overleg met u laten uitvoeren en implementeren in het onderhoudsplan.

Het wordt inzichtelijk wat de te verwachten kosten zijn voor de komende jaren aangaande het onderhoud van uw (bedrijfs-)pand. Tevens zal uw pand goed onderhouden blijven en daardoor niet in verval raken. Bijkomend voordeel is dat u niet met allerlei losse opdrachtnemers om de tafel hoeft om de werkzaamheden af te stemmen, maar dat dit door BCAdvice namens u wordt gedaan.

Inspecties:

Wilt u weten in welke staat uw (bedrijfs-)pand verkeerd. Neemt u dan contact met ons op voor een technische inspectie. U kunt rekenen op een grondige en degelijke inspectie waarvan de bevindingen in een rapportage aan u worden aangeboden. Vanuit de inspectie kunt u ons een onderhoudsplan laten opstellen.

U kunt ook contact met ons opnemen indien u een onafhankelijke inspectie wenst over een specifiek onderdeel van uw gebouw. (denk hierbij bijvoorbeeld aan het dak van appartementen complex of een asbestcontrole). Ook is het mogelijk om specifieke inspecties uit te laten voeren m.b.t. scheurvorming in constructies ten gevolge van externe invloeden zoals hei- en bouw werkzaamheden of aardschokken. Afhankelijk van de opdracht en wat ge√Įnspecteerd moet worden zullen we hiervoor gebruik maken van ons netwerk om zodoende tot een goed en gedegen rapport te komen.

Contact

Postadres:
BCAdvice BV
Buitenwerf Bouw Advies
Postbus 83, 9750 AB Haren (Gn)

Telefoon: (31) 653258721
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige Informatie