toezicht

U bevindt zich hier: HomeWat we doenDirectievoering & Bouwtoezicht

Directievoering & Bouwtoezicht

Heeft u een (groot) bouwproject maar is er niemand geschikt/ beschikbaar om de directievoering en het bouwtoezicht tijdens het project uit te oefenen. BCAdvice heeft ervaring in directievoering en toezicht bij zowel groot als kleinschalige bouwprojecten.

Directievoering voor de koper:

Wij kunnen door u als koper worden ingehuurd om als onafhankelijke partij het gehele bouwproces te regisseren door de directievoering uit te oefenen. U huurt dan een expert in die niet de eigen belangen maar uw belangen in dit bouwproces behartigd. Hierdoor houdt u als koper indirect toch een duidelijke regie op het proces, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in het bouwkundige proces en alles wat daarmee samen valt.

Directievoering in dienst van de architect:

Heeft u als architect geen tijd/ geen (kundig) personeel om de directievoering op een bepaald project uit te oefenen, en wilt u wel dat uw ontwerp veilig wordt gesteld en de kwaliteit wordt gewaarborgd alsmede het bouwproces wordt bewaakt, neem dan contact op met BCAdvice.

Bouwtoezicht:

BCAdvice kan namens u toezicht houden op de bouw/ verbouw werkzaamheden. Wij doen dit door o.a. controles uit te voeren tijdens het proces. De frequentie van de controles worden in overleg met u bepaald. Na de controle rapporteren wij aan u en de aannemer.

Contact

Postadres:
BCAdvice BV
Buitenwerf Bouw Advies
Postbus 83, 9750 AB Haren (Gn)

Telefoon: (31) 653258721
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige Informatie