onderhoud

U bevindt zich hier: HomeWat we doenKeuringen & Rapportages

Keuringen & Rapportages

Heeft u een onafhankelijke en gecertificeerde vakman nodig voor uw aankoop en/of opleveringskeuring. Bij BCAdvice bent u aan het juiste adres.

Sinds de oprichting hebben wij vele woningen gekeurd. Door onze allround ervaring zijn wij in staat keuringen voor alle woningtypes en bedrijfsruimtes te verrichten. Wij keuren ook in opdracht van Eigen Huis.

 

Opleveringskeuring:

Uw nieuwbouw woning of bedrijfsgebouw is eindelijk klaar. De aannemer zal deze aan u opleveren en u de sleutel overhandigen.

Tijdens de opleveringskeuring controleren wij of de aannemer zijn werk naar behoren heeft afgeleverd en of het object voldoet aan alle geldende bouwreglementen. Wij inspecteren samen met u en de aannemer de gehele woning/ het gehele bedrijfspand inclusief de technische installatie. Naar aanleiding van deze keuring adviseren wij u of de sleuteloverdracht kan plaatsvinden. U en de aannemer ontvangen na afloop van de inspectie een rapport met alle punten die nog afgehandeld dienen te worden.

Aankoopkeuring:

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze laten keuren, dat kan. Neem contact op met BCAdvice. U krijgt een rapport ter onderbouwing van het door u gekochte/ te kopen pand. Hiermee kunt u een plan van aanpak opstellen m.b.t. het onderhoud. Ook sluit u hiermee eventueel technische gebreken (voor zover waarneembaar) uit.

U kunt deze keuring laten meewegen in het wel of niet aankopen of in het onderhandelingsproces.

Schadekeuringen:

Heeft u schade aan uw (bedrijfs-)pand en wilt u hiervan een rapportage laten opmaken voor de verzekering of voor een tegenpartij. Dan bent u bij BCAdvice aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreide ervaring in het maken van zogenoemde deskundigheidsrapportages voor rechtbanken, verzekeraars en advocaten.

Ook als u een keuring wilt i.v.m. een advies m.b.t. de herstelwerkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoudsscan:

Wij kunnen voor u een onderhoudsscan maken zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zullen dan uw (bedrijfs-)pand inspecteren en een rapport met punten van aanbeveling opmaken. Wij zullen u adviseren in de volgorde van importantie van de te verrichten werkzaamheden aangaande het onderhoud aan uw (bedrijfs-)pand. Indien u dit wenst kunnen wij dit ook voor u verwerken in een meerjarenbegroting ten behoeve van het incidentele en planmatige onderhoud.

Onafhankelijke expertise rapportages:

Al onze rapportages zijn adviserend van aard en ondersteunend voor uw keuzes. Tevens kunnen de rapportages bijdragen aan de bewijslast in een eventuele rechtszaak. BCAdvice heeft als onafhankelijke expert veel van deze "rapportages" voor de rechtbank opgesteld.

Contact

Postadres:
BCAdvice BV
Buitenwerf Bouw Advies
Postbus 83, 9750 AB Haren (Gn)

Telefoon: (31) 653258721
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige Informatie